Certifikat

Ford QVM

Vi är otroligt glada och stolta för förtroendet som Qualified Vehicle Modifier, QVM certifierad påbyggare! QVM är en väl etablerad certifiering där Ford går igenom hur påbyggare arbetar med konvertering av Fords modellprogram och säkerställer att Fords instruktioner följs samt att personalen som arbetar med Fords bilar har rätt kunskap och kompetens för att utföra professionella påbyggnationer och konverteringar. Vi tackar för förtroendet och ser framemot många nya spännande transportbilsnyheter från Ford.

Renault

Vi är otroligt glada och stolta för att ha blivit godkända av Renult S.A.S som Pro + godkänd påbyggare! Processen fungerar som så att Renault centralt reviderar underleverantörer för att uppfylla de mål Renault ställer på sina underleverantörer avseende påbyggnationer och konverteringar. Kraven högra, exakta och omfattande där hela verksamheten vi på SN driver ses över med hjälp av Renaults kvalitetsavdelning och deras revisorer. Vi tackar för det fina förtroendet och ser fram emot ett utvecklande samarbete med teamet på Renault.

Partners

Modul System Golden Partner

System Edström Preferred Dealer

Sortimo ProPARTNER

Utmärkelser

Branschvinnare 2023

En branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa upp ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen och branschindelningen är baserad på företagets SNI-kod.

AAA (Högsta kreditvärdighet)

SN Fordonsinredning AB är AAA-ratade av Bisnode / Dun & Bradstreet. En rating som endast 3% av Sveriges företag har. Detta har vi lyckats med varje år sedan 2017.

Superföretag

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.